ide kerül a cím

Kiket keresünk?

Olyan hagyományőrzőket, Airsoftoskat, TF-eseket, rendvédelmi szakközepet, illetve főiskolát végzetteket keresünk, akik kedvet éreznek magukban, hogy speciális, összhangot, csapatszellemet és  precizitást igénylő filmjelenetekben szerepeljenek.
Milyen típusú filmekbe keresünk Sport Extrákat? Kosztümös és mai akciófilmekbe, akciójelenetekbe, illetve sporttal, versenyzéshez kapcsolódó jelentekbe.

Hogyan jelentkezhetsz?

Írj egy emailt a sportcasting.office@gmail.com címre, az alábbi adatokkal: neved, képzettséged, sportmúltad, elérhetőséged. Csapatok jelentkezését is várjuk.

Hogy válhatsz te is Sport Extrává?

Ha elküldted a jelentkezésedet az email címünkre, mi rövid időn belül válaszolunk Neked, melyben részletesen tájékoztatunk a válogatásról, illetve a felkészítésről.

A Sport Extrák kiemelt háttérszereplőnek számítanak, azaz kiemelt megbecsülésben részesülnek, mivel előképzettségüknek és felkészítésüknek köszönhetően nemcsak tudják és ismerik, mit várnak el tőlük forgatási szituációkban, hanem fegyelmezetten végre is tudják hajtani.

Nem képzünk katonákat, Tőled elvárjuk, h megfelelő kondícióban legyél, vagy aktív sportoló (vagy TF-es) legyél, vagy hagyományőrzőként ismersz régebbi harcmodorokat, de ugyanígy várjuk az airsoftos közösség tagjaira is számítunk, a modern akciófilmek szereplőiként.

A fenti videó egy általános felkészítő találkozónkon készült, míg az alsón, a Hercules című film Behind the Scenes videójából láttok Sport Extrásokat csatajelent forgatásán. (A Sport Extrákat a Facebox Sport biztosította a filmhez)

SPORT EXTRAS

Kiket keresünk?

Ügynökségünk folyamatosan keres olyan sportolókat, akik saját sportágukban – korosztályosan – kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek, Magyarországon nem honos sportágakat űznek, illetve összeszokott csapatjátékosok. Castingot meghatározott időközönként tartunk.

Képzett harcosok

467 harcos

Ahhoz, hogy Warriors Extraként dolgozhass különböző produkciókban, Background Fighters vagy Warriors Extra minősítést kell szerezned. Képzést adott időszakonként tartunk, alapvetően nagyobb produkciókat megelőzően. Ha megfelelő testi adottsággal rendelkezel, illetve egy fegyelmezett, állóképességgel rendelkező csapat része kívánsz lenni,köztünk a helyed!

berki-ok