Sport extras

A Sport Extrák olyan sportolól, akik különböző produkciókban speciális, vagy átlagosnál nehezebb feladatokat nagy biztonsággal, és fejlett mozgáskultúrával hajtanak végre. 1800 sportolónk szinte az összes sportágat lefedi.

Nemzetközi szintű sportolók

Több mint 60 sportág 1800 sportolója

2011-ben alapított sportrészlegünk lefedi az összes itthon honosnak számító, illetve bármilyen szervezett formában megjelenő új, vagy hazánkban újnak számító sportágakat.  Kiváló kapcsolatot ápolunk nem hivatalosan szervezett sportágak, mint pl. skateboard, bmx nemzetközi szintű képviselőivel is, miként Magyarországon rétegsportnak számító műfajok (pl. rugby) sportolóival, versenyzőivel.

Képzett harcosok

467 harcos
skate revolution

Egy-egy produkciónál kiemelten fontos, főleg ha csapatsportok megjelenítése van középpontban, a teljes összhang, illetve, hogy az adott mozgások, akciók ne csak az életben, hanem a vásznon is “működjenek”. Ez csak úgy valósítható meg, ha eleve gyakorlott, az adott feladatot precízen végrehajtó sportolók képesek még a filmkészítés standardaihoz is alkalmazkodni.

 

1800 sportolónk minden területet lefed: egyéni sportok (atlétika, lovaglás, lövészet etc), csapatsportok (kézilabda, röplabda, rugby etc.), küdősportok (kendó, sumo,  vívás), street-műfaj (skateboard, bmx etc) képviselői mind a hazai, illetve a nemzetközi élvonalba tartoznak.